Ето и няколко мнения от нашите клиенти: 


“Случвало ми се е да сънувам числа, срокове за плащания, декларации, документи. Това бе просто знак, че се пренатоварвам на работа. Бях уморена и не можех да продължавам повече така. Имах нужда от решение; от нещо което да ме освободи от този товар. Открих Портал Счетоводство. Започнах да го използвам. Беше точно това, което ми лиспваше и откакто го използвам напълно забравих за проблемите си. Сега мога да се концентрирам върху задачите и отговорностите си на Икономически директор.”

Ивалена Димитрова,
Икономически директор


 “Никога не съм си представял, че мога да имам цялата необходима информация за започване на бизнес на едно място и за толкова малко пари. Благодарение на РС Издателство и Бизнес Консултации и практически наръчник на CD “Култивиране на зеленчуци в система за био земеделие” успях да постигна мечтата си да се занимавам с нещо, което обичам и да печеля пари от това.”


Милен Радославов,
Зеленчуков производител


“Колекцията Счетоводство на CD-та е най-добрият практичен продукт в сферата на счетоводството. Бързо мога да намеря информацията, която ми е нужна. Дадените примери също са практични и лесни за разбиране.  Подбрани са внимателно и са съобразени с последните промени в законите.”


Магдалена Любомирова,
Счетоводител


"Закупила съм си от Вас "Магазин онлайн" и "Практически наръчник за изработване на свещи". В тях намирам много полезна и практична информация. Смятам, че всеки, който би искал да се ориентира в правилата за организиране на собствен бизнес от какъвто и да е характер, може да се възползва от продуктите Ви с отличен резултат. 

Освен това, без съмнение, Вие сте неизчерпаем източник на идеи, но най-важното е, че предлагате начина те да бъдат реализирани на практика. Поздравявам Ви за собствената Ви идея да систематизирате в практически помагала подобен тип информация с такъв успех!"
Пожелавам здраве на целия екип!"

Златка Кръстева, гр. Пловдив


"Използвам Портал Счетоводство за консултации по зададен от мен въпрос, разглеждам дискутираните вече теми.

Използването на Портал Счетоводство ми дава увереност и сигурност, защото получавам експертни отговори в кратък срок."

Елена Дойчева, гр. София

"Може да съм една от многото уважени от Вас, но се чувствам специална. Благодаря Ви за хубавия подарък – знаете не си позволих да поръчам двата продукта поради по-високата цена. Това е подарък, характеризиращ добри взаимоотношения и човечност. Продължавам да твърдя, че в този живот не всичко е пари. Затова казвам,че в този момент съм щастлива - служебно и лично.

Пожелавам Ви УСПЕХ през 2016 г и да Ви има и в следващите години. Разговорите с Вас по телефона са стойностни, смислени. Приятно ми е да разговаряме независимо дали съм закупила някой от материалите или не.

Определям себе си като родена за счетоводител, работя с желание. въпреки че има много трудни за мен въпроси. Затова и трябва да има такива като ВАС. Вашите продукти, които използвам, са: Практически наръчник на счетоводителя, Как да се справяме с осигуровки, обезщетения и болнични, Уволнение и напускане - Как да прекратим успешно трудово правоотношение със служител, Как да прекратим трудов договор, Закон за счетоводство 2016 - анализ и практика, Законът за ДДС и неговата приложимост за 2016, Портал Счетоводство 12 месечен абонамент.

Продуктите ми са необходими лично на мен - работя вкъщи самостоятелно. Всички те са ценни помощници.  Много съм доволна и от възможностите, предоставени ми с направения абонамент."

Гинка Йорданова, гр. Русе
 

"Длъжността, която заемам, е експерт управление на човешките ресурси. Имам разнообразни интереси в тази област, като някои от тях са свързани с подбора на служители и управлението на персонала.

Продуктът, с който имах възможността да работя и използвам, е Сборник с тестове за наемане на най-добрите служители. Улеснението от използването на продукта е в получаването на допълнителна информация за кандидата за работа, на представа за степен на интелигентност и обща култура, както и бързина на мислене. Удобство е и това, че има и вариант за разпечатване." 

Ива Стойчева, гр. Пловдив
 

"Имам едногодишен абонамент за Портал Счетоводство, както и Вашето печатно издание – Наръчник за всеки ТРЗ служител. Това, с което ме спечелихте, е полезната и своевременна информация."

Божидар Горанов, гр. Бургас
 

"Вашите продукти, които използвам, са - джобен Наръчник на счетоводителя и 2 диска - Коригиране на счетоводни грешки, както и Промените в данъчното законодателство през 2016г. Изданията, които съм си закупила, съдържат конкретни ситуации от практиката и подробни разяснения как да се процедира в тях.
Имаше някои въпроси, по които се двоумях как да процедирам, и намерих решението точно във Вашите продукти. Определено сте уцелили точната комбинация между цена и качество и смятам да се възползвам и в бъдеще от вашите продукти.

Продължавайте с  e-mail рекламата - аз лично така разбирам за новите Ви продукти и ми е доста по-лесно да получа наготово информацията вместо да търся в сайта Ви какво точно се предлага. "

Маргарита Василева, гр. Пловдив 
 

"Използвам следните Ваши продукти:
Промени в ДДС + Данъчно облагане и такси
Попълвате ли декларациите си правилно и навреме?
Практически наръчник за ТРЗ служителя

Дори и да съм сигурна в нещо предпочитам да си направя първо справка с Вашите продукти. Нямам специални препоръки - Вие сте достатъчно големи професионалисти"

Камелия Дудинска, гр. София 

"Ползвам редовно Вашите продукти за счетоводството, финанси и данъчното законодателство. Вашите продукти улесняват работата ми като управител и като счетоводител, защото ми спестяват много време и ми дават големи възможности да намеря бърз отговор, информация и решение на възникналите въпроси и казуси в моята работата.   
Поздрави и успех на Екипа Ви!" 

Св. Черийска, гр. София 

"Последните закупени от мен ваши продукти са: Разходите за командировки, Практически наръчник за ТРЗ служителя, Анализ на финансовите отчети.

Аз съм управител на много малка фирма – седем души персонал. За счетоводни и ТРЗ услуги ползваме външна фирма, в която работят професионалисти.
Купувам някои от вашите продукти за обща култура, т.е. за „да съм в час“ по проблемите. В този смисъл и, доколкото ги ползвам като справочници, мога да кажа, че ми помагат. Както вече споменах не съм специалист в съответните области, но за моите нужди вършат работа."

Емил Тенев, гр. София 


"Използвам предимно счетоводните Ви продукти плюс един продукт за изработване на свещи. Доста полезни са, особено добре е направен Тълковният речник на финансово-счетоводните понятия. Продължавайте да обогатявате предлаганите от Вас продукти. Акцентирайте върху продукти за развитие на бизнеса - финанси, дигитален маркетинг, Интернет и др."

Мирослава Камбурова, гр. София
 

"Закупила съм от Вашето издателство доста продукти, част от тях са:
CD Кодексът на труда - анализиран и обяснен, Данъчните декларации на моята фирма, Коригиране на счетоводни грешки съгласно законодателството, както и Наръчник на ТРЗ служителя.

Вашите продукти са ми от голяма полза при ежедневната работа. Спестяват средства от консултации с одитор, разширяват познанията ми. Благодаря на екипа Ви за чудесните издания. Нямам препоръки към Вас. Винаги съм била обслужвана навреме и професионално."

Веселина Кънева, гр. Пловдив 

Благодаря за доверието към мен и за поредното Ваше издание, което получавам. Съветник: Данъци и такси на моята фирма е работа на хора, работещи в екип и знаещи какво правят.

По време на съвместната ни работа имам възможността да задавам въпроси и да получавам необходимите ми компетентни отговори. Удоволствие за мен е да разговаряме лично по телефона. Благодаря Ви за доверието, което Вие показвате към мен като Ваш клиент. 

Искам да благодаря конкретно и на експерт Красимира Гергева, чието решение на казус в Наръчник за всеки ТРЗ служител 2016 ми помогна на мен да разреша казус от собствената си практика. Най-добрата част за мен е сигурността на решението.

Желая да продължа да получавам под удобна за Вас форма информация за изданията Ви.

С уважение:
Гинка Йорданова, гр. Русе 

Още мнения на клиенти: 

Продуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации