Rentrop&Straton – Една успешна история

РС Издателство и бизнес консултации, част от RENTROP & STRATON, е създадена специално за всеки един от Вас, който се занимава с бизнес под някаква форма. РС Издателство и бизнес консултации  е вашият пръв помощник, който ще Ви съпътства в трудни моменти и ще Ви помогне да избегнете проблеми с Вашия бизнес.

Ето как започна всичко за Rentrop & Straton:

1993 – Списание "Idei de afaceri" ("Бизнес идеи"). Трима ентусиасти, минимално обурудване, хотелска стая и... нуждата да успеем беше всичко, което имахме в началото и така започна издаването на "Бърз Бизнес". Въпреки всичко, спечелихме стабилно и неоспоримо място сред предприемачите в Румъния. Дори днес списание "Бизнес идеи" е единственото румънско издание, което по професионален начин включва бизнес идеи и различни материали относно развитието на предприемачеството.

1995 – Голямата промяна

RENTROP & STRATON е регистрирана. Компанията се появява от съдружието между издателство "Норман Рентроп" (Verlag Norman Rentrop) и издателство "Бърз бизнес" (Fast Business, RENTROP & STRATON). Ново установеното сдружение открива своята идентичност: немско-румънски екип за публикации и бизнес консултации.

5-ти октомври 1995 – Успехът

Тази дата отбелязва нашия първи брой от колекция "Съветник": "Данъци и мита". И тъй като това "списание – работен инструмент" е новата концепция в специализираната литература, само за 2 седмици успява да достигне продажби от 2000 копия. Това, което очевидно беше необходимо да се направи, бе да се създаде цяла колекция "Съветник". Оттогава насам, нашето портфолио се обогати с нови успешни заглавия от международна специализирана литература, която е насочена към заетите бизнесмени, вечно търсещи краткия път към успеха.

"Ние предложихме на бизнесмените точната информация, от която се нуждаеха в точното време: специализирана информация. И продължаваме да го правим", казва г-н Джордже Стратон, президента на RENTROP&STRATON.

Какво се случи после?

Сега колекцията на "Съветник" включва 16 заглавия. Други колекции също бяха добавени. RENTROP&STRATON покрива вички области, които биха представлявали интерес в една бизнес среда:  

  • Счетоводство
  • Данъчно облагане
  • Трудово законодателство
  • Човешки ресурси
  • Социални осигуровки
  • Право
  • Комуникация
  • Мениджмънт
  • Бизнес възможности
  • Личностно развитие и образование

Екипът на RENTROP & STRATON

Нашата компания се състои от 117 служители и тяхната средна възраст е 33 години. Екип от млади, талантливи, уравновесени, добре обучени професионалисти, решени да затвърдят своите позиции, е винаги на Ваше разположение. Всички членове на нашия екип са хора, отдадени на своята работа и които разбират, че успехът на компанията е това, което всъщност формира тяхното благосъстояние. Това са хора, които знаят, че усърдието, взискателността, отличното качество на работа и ентусиазма са ключът към един професионализъм, който принадлежи към елита. Елитът на RENTROP & STRATON!

Продуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации