Бъдете сигурни, че прилагате данъчното законодателство спрямо последните му промени от началото на 2016 г.

Колкото и да сте добри в работата си, колкото и уверени да се чувствате, че тълкувате и  прилагате разпоредбите максимално коректно, то няма как да избегнете постоянните промени в областта на данъчното законодателство.

 

С цел максимално улеснение ежедневната работа на счетоводителите в България РС Издателство и Бизнес Консултации представя новото си издание CD Промени в данъчното законодателство 2016 – анализи от експерти.

 

В продукта ще откриете коментари по най-новите промени в разпоредбите за корпоративното облагане, закона за местни данъци и такси, закона за ДДС, закона за счетоводството, ЗДДФЛ, ЗДДФЛ, ЗОПБ.

 

Анализите, които съдържа CD Промени в данъчното законодателство 2016, са дело на доказали се специалисти в областите на одита и счетоводството, като проф. Стоян Дурин, Христо Досев, Маргарита Тошкина.

 

Наръчникът ще Ви позволи бързо и лесно да се ореантирате в сложната и объркваща материя на данъчното законодателство, ще Ви спести време и ще елеминира вероятността от грешно процедиране. Удобният формат на продукта позволява редовната му актуализация с най-новите решения и промени в данъчно-счетоводната област. Актуализацията на съдържанието е напълно безплатна за всеки клиент. Информацията е представена ясно и конкретно, без излишни обяснения, насочена изцяло практически, за да бъде в помощ на всеки счетоводител, изправен пред предизвикателствата на данъчното облагане.

 

Научете повече за продукта тук:

Други съобщения за пресатаПродуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации