Спасение от проблемите при прилагане на данъчното законодателство

Съветник: Данъци и такси на моята фирма – винаги актуалното решение за Вашата практика.

Вече повече от година стотици Ваши колеги очакват с интерес всеки месец своята актуална „порция“ данъчни решения и разработки. Изпраднат ли в ситуация, където не могат лесно да вземат решение – за минути изпращат своя казус към нашия екип експерти и за по-малко от 24 часа получават конкретен компетентен отговор.

А как получават Вашите колеги достъп до всичко това ? С абонамент към изключителния Съветник: Данъци и такси на моята фирма.

Съветникът е комбинирана услуга, с която получавате много повече от самата книга. Над 600-те страници съдържание продължава да нараства всеки месец, благодарение на специализираните списания, които абонатите получават. Отново благодарение на тях – цялото това съдържание никога не губи актуалността си. Приета е данъчна промяна? Не се притеснявайте – експертите ще я анализират за Вас и ще я получите още със следващия брой на Съветника.

А защото знаем, че понякога казусите са толкова специфични, че Ви е необходим конкретен отговор от експерта – даваме Ви и това като част от Вашия абонаментен план.

Не изпускайте да заявите своя абонамент още днес. Не губете дори и ден без да се възползвате от ползите на своя абонамент.

Разгледайте Съветника и направете поръчка, като кликнете тук >>

Други съобщения за пресатаПродуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации