Семинарите, които организирахме през изминалия месец

И какво предстои?

РС издателство и бизнес консултации съвместно с Плевнелиев ООД организира 3 семинара през изминалия декември 2017 г.. Вие и колегите Ви имахте възможност да присъствате на експертните лекции по темите:
Промени в КТ и КСО от януари 2018 с Аспасия Петкова
Годишно приключване 2017. Промени в данъчните закони за 2018 с проф. д-р Надя Костова
Специализиран счетоводен семинар: Земеделие с Димитър Йорданов

Всеки един от лекторите разгледа посочените теми от максимално практическа гледна точка и отдели време за отговор на поставени от участниците въпроси.

По време на семинарите колегите Ви имаха възможност да се запознаят с нашите издания, да зададат въпросите си към представители на издателството и да заявят абонамент към избрана от тях онлайн или печатна услуга. Всеки жалаещ да стане абонат на Портал Счетоводтво, Портал ТРЗ Нормативи или някой от нашите съветници имаше възможност да го направи на специални преференциални цени.

Семинарите продължават и през този месец. Заповядайте на: "Промени в осигурителното и трудовото законодателство за земеделските стопани и тютюнопроизводители" и/или :Счетоводно отчитане и данъчно облагане в земеделието. Годишни приключване на 2017 г.. Промени в ЗДДС, ЗКПО и ЗДДФЛ, касаещи ЗП" - вижте повече тук >>

Можете да се включите и по някоя от следните теми:
✓ Годишно счетоводно приключване на 2017. Отчитане на стопанските операции в бюджетните предприятия. Амортизации
✓ Новите правила за защита на личните данни - регламент EU 2016/679 - GDPR
✓ Промени в социалното и здравно осигуряване и в КТ
Научете повече тук >>

Други съобщения за пресатаПродуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации