ТРЗ и Осигуряване – от А до Я

Представяме Ви една услуга, която комбинира в себе си удобството на печатната книга, нуждата от постоянно обновяване на информацията и работа само с актуалните законодателни разпоредби и възможността да се допитате до експерт при появила се несигурност – Съветник: ТРЗ и Осигуряване от А до Я.

Изданието към момента Ви предлага книга формат А 4 с над 300 страници съдържание, което ще бъде допълвано и обновявано всеки месец от абонамента Ви. Ако статия, включена в Съветника, вече е загубила своята актуалност поради приети законодателни изменения, то тя ще бъде подменена с актуална такава.

Ако пък през изминалия месец са приети промени, които пряко рефлектират Вашата дейност, те веднага биват разгледани и анализирани от специалистите, за да прилагате всички закони, наредби и разпоредби с увереност и спокойствие.

Всеки абонат на Съветник: ТРЗ и Осигуряване от А до Я получава правото на персонални експресни консултации – описвате казуса си в имейл, изпращате ни го и до 24 часа той вече е разрешен за Вас.

Повече за изданието и какви са възможностите за абонамент към Съветника ще намерите тук >>

Други съобщения за пресатаПродуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации