Как да забогатеем от собствен бизнес - наръчник на предприемача

Без значение дали търсите финансова независимост, допълнителни средства, рентабилно капиталовложение, стартирането на бизнес е рисково начинание, към което не трябва да се подхожда без старателна предварителна подготовка.


В това число влиза изборът на добра бизнес идея, която има бъдеще, подходяща е за Вас и Вашите знания и умения, но и е достатъчно привлекателна, че да поддържа мотивацията Ви за работа и в трудните моменти след стартирането. А освен бизнес идеята като основа на бизнеса, той трябва да се стартира по начин, който ще му даде най-големи шансове да се установи на пазара и да генерира печалби във възможно най-кратки срокове.


Именно със задачата да съдейства за започването на най-подходящия за Вашите предпочитания, нужди и желания бизнес, се заема и CD Как да забогатеем от собствен бизнес - наръчник на предприемача.

Независимо дали търсите бизнес идея за работа от вкъщи, за специалист по човешките ресурси или за пенсионер, в практическия наръчник ще откриете подходящо за себе си предложение.

Освен това ще научите отговорите на основни въпроси за стартирането на бизнеса преди да предприемете тази рискована и важна за финансовата си независимост стъпка.

Повече за продукта можете да научите тук >>>

Други съобщения за пресатаПродуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации