Съвместна кампания на РС Издателство и Бизнес Консултации и БЧК в помощ на децата, пострадали при катастрофи

В периода от 2 април до 2 юни 2016 г. по повод Великден и Деня на детето, РС Издателство и Бизнес консултации заедно с БЧК проведоха съвместна благотворителна кампания в подкрепа на Фонд за подпомагане на деца, пострадали при ПТП. 

Националният дарителски фонд за подпомагане на деца, пострадали при ПТП е създаден през 2005 г. по повод 1 юни – Международния ден на детето. Под мотото „Да опазим децата на пътя” партньорите във Фонда набират средства чрез съвместни благотворителни инициативи, които два пъти годишно - за Деня на детето и преди Коледа, по време на специално организирани тържества предоставят на семействата на пострадалите деца. 

С обединените усилия на партньорите се организират уроци по пътна безопасност и първа помощ, викторини за правилата на пътното движение, състезания за майсторско управление на велосипед и др. 

Всеки клиент на РС Издателство и Бизнес консултации, направил поръчка през периода 2 април – 2 юни, получи специална картичка, брандирана с логото на БЧК. 2 лева от стойността на всеки продаден продукт бяха дарени в помощ на българските деца, пострадали при катастрофи. 

Благодарим на всички наши клиенти, които се включиха в тази инициатива и помагайки на себе си с полезен продукт за своята работа, помогнаха и на дете в беда!

Други съобщения за пресатаПродуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации