Решения за бизнеса: 3 нови типа продукти за счетоводство, финанси, данъци и такси


РС Издателство и Бизнес Консултации ЕООД, част от немско-румънската група VNR Verlag für die Deutsche Wirtshaft AG, обявява излизането на пазата на 3 нови продукта: Съветник Данъчно облагане и Такси, Списание за счетоводство и Принтиран и актуализиран Бюлетин Данъчно облагане и такси. Създадени от експерти в областите на финансите, счетоводството, правото и човешките ресурси, новите продукти предлагат пълна информация за занимаващите се с бизнес.


Новите продукти представят нова концепция в персонализираните консултации и лесен начин за разбиране на павните понятия от най-спорните ситуации, както и съвети, техники и трикове, предоставени от специалисти с повече от 20-годишен опит.
Представената информация е структурирана по начин, позволяващ лесно осъществяване на справки и консултации, с оглед незабавно откриване на нужните детайли от съответната област. Междувременно, при регистриране на промени в правните разпоредби, продуктите биват автоматично и непрекъснато актуализирани, с което им се осигурява продължаваща актуалност.


 „ Натрупвайки голям опит в областта на бизнеса и консултациите за повече от десет години работа в тези сфери, ние възнамеряваме и за в бъдеще да усвояваме познания и професионални стратегии в България. Най-важните ни цели са подобряване на представянето и резултатите в бизнеса и оказване на подкрепа за разрастващите се нови бизнес моделi, чрез предлагането на практически решения”, заявява Георге Стратон, президент на РС Издателство и Бизнес Консултации ЕООД.

По тази причина, новоиздаденитe Съветник, Списание и Бюлетин, заменящи други продукти от същата сфера, са създадени като уникални информационни структури, които позволяват по-добро разбиране и прилагане на представените решения.


Именно затова при разглеждането на всеки от практическите случаи, ние взимаме предвид:


-    Излагането на проблема и прилагането на законовото съдържание;
-    Определяне на законовата база, ня която е основан конкретният случай;
-    Разрешаване на проблема;
-    Предоставяне на съвети, препоръки, предупреждения и законодателни новини.


Специализираните конултации включват и практически решения за всички бизнес ситуации и от този момент българските компании разполагат с 3 нови силни партньора, които да им помагат във взимането на най-добрите решения.

За РС Издателство и Бизне Консултациии ЕООД


Отворило врати в България през 2011 г., РС Издателство и Бизне Консуултациии ЕООД е част от интернационалната група VNR Verlag für die Deutsche Wirtshaft AG, важна немска консултантска група с представителства в Бон, Залцбург, Цюрих, Варшава, Москва, Истанбул, Лондон, Манчестър, Мадрид, Йоханесбург и Русе.
РС Издателство и Бизне Консултациии ЕООД е член на Sipa, най-голямата международна асоциация, посветена на специализираните издатели.


Други съобщения за пресатаПродуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации