Повече сигурност в работата на всеки счетоводител с новия Самоучител по счетоводство в 7 лесни урока

Независимо дали сте оперативен счетоводител с години практика или мениджър на фирма, коректното счетоводно процедиране и отчитане са от основно значение за Вашата работа. Колкото и да сте сигурни в работата си,  на всеки се случва да се колебае и да търси правилното решение.

 

За да улесни максимално работата на практикуващите счетоводители в България, а и да донесе сигурност в процедирането на начинаещите в счетоводната област, РС Издателство и Бизнес Консултации представя на пазара един нов и иновативен продукт -  CD Самоучител по счетоводство в 7 лесни урока.

 

В продукта ще откриете лесна и достъпно представена информация, която да използвате по всяко време за бърза и навременна справка при възникнал счетоводен проблем. Самоучителят Ви предлага да научите повече за основните счетоводни принципи, счетоводния баланс, текущи и нетекущи активи, капитал, печалба, резерви, изготвяне на годишен финансов отчет, примерен сметкоплан, въпроси от областите на данъци, отчет на приходи и разходи.

 

Информацията, представена в ръководството, е предоставена от експерта в областта на финансите и бизнес консултирането Петър Петров.

 

Със CD Самоучител по счетоводство в 7 лесни урока Вие получавате най-важната информация за счетоводното процедиране, отговори на въпроси и казуси от практиката, без да се ровите с часове в многотомните счетоводни книги и учебници, много от които вече са изчерпали своята актуалност. С продуктите на РС Издателство и Бизнес Консултации Вие получавате възможност за безплатна периодична актуализация, която гарантира най-новото съдържание, съобразено с последните промени в действащото законодателство.

 

Самоучителят по счетоводство ще улесни максимално работата Ви, ще даде отговор на много от въпросите, които възникват при ежедневната дейност на всеки счетоводител. Без излишна информация и суха теория, с изключително практическа насоченост, подходящ както се специалисти, така и за тези, търсещи бърза справка по възникнал проблем.

 

Повече информация за продукта може да намерите тук!

Други съобщения за пресатаПродуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации