Тълковен речник с над 400 финансово-счетоводни понятия и тяхното практическо приложение

Доброто познаване същността и приложението на всяко понятие е от определящо значение за качествената работа на всеки финансист или счетоводител. Дори и да имате години практика винаги може да се затрудните и да изпитате нужда от опресняване на значението и практическото прилагане на даден термин.

Ако пък сте учащ или тепърва навлизате в дебрите на професионалната практика – всяка помощ би Ви била от полза.


РС Издателство и Бизнес Консултации представя най-новото си печатно издание, което да бъде в помощ както на практиците, така и на обучаващите се – Тълковен речник на финансово-счетоводните понятия.

В Тълковен речник на финансово счетоводните понятия ще откриете над 400 термина от областите на счетоводството, банковото дело и финансите, застраховане и търговия. Изданието включва едни от най-използваните термини в посочените области с цел да предостави максимално полезна информация на всеки, който има нужда от допълнителна справка. Авторът на речника – Аксиния Цветанова е доказан специалист с години практика в счетоводната област.

Всяко понятие е подкрепено с нагледен пример, който да Ви помогне за по-лесното и бързо усвояване същината на термина, както и прилагането му на практика. Термините са подредени по азбучен ред, а текстът е форматиран така че лесно да откривате този, който Ви е  необходим в работата, както и неговото практическо обяснение.

Независимо дали сте анализатор, мениджър, студент във финансово-счетоводната област или просто бихте желали да обогатите познанията си в тази насока, Тълковен речник на финансово-счетоводните понятия ще Ви бъде от неизмерима помощ за тази цел. Форматът на изданието е изключително удобен – луксозно издание с твърди корици, с размери – 12х17 см., 300 стр. Едно полезно и впечетляващо печатно издание, което да допълни Вашата библиотека.

Повече за Речника може да прочетете тук:

Други съобщения за пресатаПродуктите на РС – Издателство
и Бизнес Консултации